Livrarea produselor

Suport si comenzi telefonice
Cosul Meu ()
Home Page Contul Meu Cadouri Oferte Speciale Cum Cumpar Cum Platesc Livrarea Contact
Categorii Produse


 Pixuri Personalizate VIVA

 Pixuri Metalice Prestige

 Tricouri Polo

 Tricouri Clasice

 Tricouri cu maneca lunga

 Sepci, Caciuli si Esarfe

 Camasi

 Hanorace

 Jachete

 Veste

 Pantaloni

 Accesorii Birou

 Brelocuri

 Prosoape si halate de baie

 Pixuri

 Agende Birou

 Umbrele

 Ceasuri

 Rucsacuri si Genti

 Termosuri, Cani, Sticle

 Obiecte pentru calatorie

 Electronice

Recomandari Cadouri


  Pix in cutie de prezentare

  Tricou pentru copii Classic

Pentru comenzi mai mari de 500 Ron transportul este GRATUIT Comenzi minime de 200 RON
Facturarea se va face in lei la cursul valutar al BNR + 2% din ziua lansarii comenzii.
Livrarea Produselor
1. Email de confirmare Dupa ce ati trimis comanda veti primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele dvs.
2. Confirmare telefonica Veti fi contactat telefonic de catre un operator serviciitampografie.ro pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.
3. Livrare Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.
4.
Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 RON si masa mai mica de 8 KG, in localitatile din reteaua Urgent Curier.
Pentru transportul comenzilor cu valoare mai mica de 500 RON sau cu masa volumetrica mai mare de 8 KG, in localitatile din reteaua Urgent Curier, se aplica tariful de 11,00 RON pentru primul KG + 0,88 RON pentru fiecare kg suplimentar .
Pentru localitatile din afara retelei Urgent Curier se percepe un tarif suplimentar de 0,8 RON/Km suplimentar .
In cazul platii ramburs, aceasta operatiune (trimiterea numerarului prin curier) este tarifata cu 10 RON + 2% din suma.
 Tarifele de transport si ramburs nu contin TVA
In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul Logoline Advertising SRL.
In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, Logoline Advertising SRL  va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.
 • Durata livrarii: Este variabila in functie de produsele comandate si de modalitatea de plata si de livrare aleasa. In mod normal durata livrarii variaza intre 1 si 4 zile lucratoare daca produsul este in stoc.
Produsele pot fi livrate in principalele localitati din tara. Informatii despre localitatile unde facem livrari gasiti pe fiecare produs in parte in functie de metoda de livrare aleasa.
Copyright ServiciiTampografie.ro Home    Cum Cumpar    Cum Platesc    Livrarea    Contact            Created by   EssMedia.ro

www.card-romania.ro | www.vitabela.info/ceai-cistus-incanus/